Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Ador somonul , iar acest preparat este nemaipomenit!
1.Se pun legumele la fiert in apa cu sare.
2.Se fierb 2 oua timp de 9 minute pentru ca galbenusul de ou sa se pastreze foarte galben.Dupa fierbere, se racesc sub jet de apa rece si se curata.
3.Se taie marunt ceapa, castraveciorii,caperele si verdeata:patrunjelul si tarhonul.
4.Legumele fierte-prazul, morcovii, feniculul,telina si dovlecelul- se zdrobesc cu furculita ,se pun intr-un bol si se amesteca cu o lingurita de capere, o lingurita de castraveciori acri si o lingurita de verdeata tocata.
5.Se prepara sosul tartar:galbenusurile de ou se pun intr-un bol,se adauga 1 lingura ceapa tocata,150g.branza dulce,si sare.Se mixeaza totul ,apoi se adauga o lingurita de castraveciori acri, o lingurita de verdeata tocata, o lingurita de capere si 2 linguri otet.Se amesteca bine toate ingredientele.
6.Se pregatesc 4 bucati de folie de aluminiu si pe fiecare se aseaza cate un file de somon afumat.Peste ele se repartizeaza amestecul de legume , se ruleaza, se infasoara in folie si se tin la rece ,in frigider.
7.Inainte de servire, se pune sos tartar in cele 4 farfurii.Se scot ruladele de somon afumat din folie si fiecare se taie in doua, oblic, si se pun cate 2 bucati peste sos.Se orneaza cu patrunjel verde si se servesc cu un vin alob sec.
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult